Mijn hoorreis krijgt Engelse Vertaling

“Mijn Hoorreis” het levensverhaal van Rob Beenders over het succesvol vechten tegen hoorproblemen krijgt een Engelse vertaling. De vertaling zou tegen september in de internationale boekhandels moeten liggen. De Nederlandse versie is ondertussen aan zijn derde druk toe.

Mijn hoorreis - Rob Beenders | Rob Beenders

Paperback / softback | Nederlands | Gezondheid algemeen

Wie is Rob Beenders? Minder goed kunnen horen, of ineens doof worden is een harde confrontatie. Het is een strijd, niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving, je partner, je kinderen, kleinkinderen, collega’s en [lees verder...]

Naar de boekpagina

Meer berichtjes van Dirk Laeremans

Zuhal Demir (N-VA) schrijft boek: “Iron Lady, Zuhal ambras, Zuhal moeial … Ik herken mezelf niet in de namen die ze mij geven”

externe linkHet Belang van Limburg 09/09/2023
Boeken van politici leest Vlaams minister Zuhal Demir van Leefmilieu (N-VA) niet. Tenzij de biografie van Barack Obama of de memoires van Jean-Luc Dehaene. Ook de boeken van haar partijvoorzitter Bart De Wever niet. Waarom anderen dan haar boek zouden moeten lezen? “Omdat er zoveel over mij wordt geschreven waarin ik mezelf niet herken.”
Lees verder op Het Belang van Limburg.

Zuhal Demir (N-VA) schreef boek over haar “rebelsheid”: “Met mij kun je tenminste nog naar de oorlog”

externe linkHet Nieuwsblad 09/09/2023
Zonder ‘gedoe’ kan je niets veranderen, schrijft Vlaams milieuminister Zuhal Demir (N-VA) in een nieuw boek. Ze heeft het over opboksen, oorlog voeren, het systeem aanvallen … maar wordt zelf boos op wie haar neerzet als ruziemaakster.
Lees verder op Het Nieuwsblad.

‘Zuhal Moeial? Eigenlijk trek ik me die koosnaampjes niet aan’

externe linkDe Standaard 09/09/2023
Iedereen heeft een mening over Zuhal Demir. Tot 2029 blijft ze graag minister, al zal dat niet in een regering met Vlaams Belang zijn. ‘Of ik soms wat populistisch ben? Misschien wel. Maar wel op basis van feiten.’
Lees verder op De Standaard.

Minister Zuhal Demir (N-VA): ‘Die klimaathysterie, daar krijg ik het van’

externe linkDe Morgen 09/09/2023
Zuhal Demir (43), de populairste politica van Vlaanderen, bestormt nu ook de ­boekhandel. Een interview met de opvallendste passages uit haar biografie Zuhal als ­kapstok. ‘Ik kan fel uit de hoek komen, maar dat maakt van mij nog geen Iron Lady.’
Lees verder op De Morgen.

INTERVIEW. Zelfs Zuhal Demir (N-VA) is vermoeid door de politiek: “Het is toxisch. Ik wil niet dat mijn dochter in de politiek stapt”

externe linkHet Laatste Nieuws 09/09/2023
“Zo kan je niet je hele leven werken.” De giftigheid in de politiek heeft minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) afgemat. Zodanig dat ze niet wil dat haar dochter ooit één voet in de politiek zet. Nochtans weet Demir wat het is om op te boksen tegen de systemen: “We sliepen met vijf op één kamer. In de andere was er zoveel schimmel, dat mijn moeder hem op slot deed.” In dit diepte-interview laat Demir niets onbenoemd: “Dat andere politici fake news verspreiden? Dat vermoeit me.”
Lees verder op Het Laatste Nieuws.

Koop nu rechtstreeks bij Sid Lukkassen: De greep op de publieke opinie - Sid Lukkassen

Koop boek bij de auteur
Op boekencafe kan je nu rechtstreeks bij Sid Lukkassen het nieuwste boek kopen: De greep op de publieke opinie - Sid Lukkassen . Het wordt steeds lastiger om de filters van media en sociale media te doorbreken met een goed verhaal. Hoe belangrijk de boodschap ook is: de mensen om ons heen zijn moeilijk [lees verder]

Boekvoorstelling 'Boerenkrijg! Opstand. Mythe. Herdenking.'

Evenement 12/10/2023 - Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk Overmere, Baron Tibbautstraat 1b 9290 Overmere
'225 jaar geleden brak er in de Zuidelijke Nederlanden een korte opstand uit. Na minder dan twee maanden onderdrukte de Franse bezetter de revolte. Niemand vermoedde toen dat deze quasi voetnoot in de geschiedenis haast mythische proporties zou krijgen in de negentiende en twintigste eeuw in het jonge [lees verder]

Dany Verstraeten schrijft zijn memoires, kijker en auteur Christophe Van Gerrewey herkent er zijn jeugd in

externe linkDe Standaard 02/09/2023
VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten gaat met pensioen en schreef zijn memoires. Verankerd bevat anekdotes en inzichten, maar bezorgt auteur Christophe Van Gerrewey ook flashbacks naar een jeugd waarin televisie centraal stond. ‘Bedankt voor het kijken.’
Lees verder op De Standaard.

VTM NIEUWS neemt afscheid van een icoon: Dany Verstraeten gaat na 35 jaar met welverdiend pensioen: “Tijd voor mijn gezin en vrienden”

externe linkHLN 02/09/2023
Drie jaar geleden kon Dany Verstraeten eigenlijk al met pensioen. Toen koos hij er voor om nog even door te gaan, maar nu is het wél tijd om te stoppen, vindt hij. “Wanneer ik straks bij de VTM NIEUWS-redactie vertrek, doe ik dat met een gerust gemoed. Ik ben enerzijds tevreden over alles wat ik meer dan drie decennia lang heb kunnen doen en anderzijds is er de zekerheid dat de toekomst van VTM NIEUWS in goede handen blijft, met de talentvolle collega’s die er aan de slag zijn", aldus Dany. Wanneer hij zijn laatste nieuwsuitzending zal ankeren, is nog niet bekend gemaakt.
Lees verder op HLN.

Pascale Naessens lanceert nieuw kookboek: “Ik wil mensen inspireren gezonder te leven”

externe linkHet Laatste Nieuws 29/08/2023
De inspiratie voor ‘Chez Pascale’ kwam er tijdens de coronajaren. “Na die periode waarin we allemaal heel intiem moesten leven, vond ik het tijd voor een boek met feestelijke gerechten. Ik nodig zelf graag mensen uit. Als gastvrouw vind ik het wel belangrijk om mee aan tafel te kunnen zitten, dus hou ik het steeds eenvoudig”, vertelt Pascale. De recepten blijven trouw aan haar visie over gezonde voeding, zodat je geen schrik moet hebben voor feestkilo’s. “Met mijn manier van eten blijf je slank. Natuurlijke producten geven je een verzadigd gevoel. Ik eet zelfs desserts, ik ontzeg me niets”, aldus Pascale.
Lees verder op Het Laatste Nieuws.

Dany Verstraeten wuift na 35 jaar VTM Nieuws uit. Straks verschijnt er het boek 'Verankerd' - Het nieuws van West-Vlaanderen

externe linkHet nieuws van West-Vlaanderen 19/08/2023
Nieuwsanker Dany Verstraeten (67) neemt dit najaar afscheid van de kijker. Na 35 jaar trouwe dienst bij VTM NIEUWS gaat hij met welverdiend pensioen. Dany is er van bij de start van VTM bij en is sindsdien één van de meest gewaardeerde nieuwsankers in Vlaanderen. In woelige nieuwstijden is Dany altijd de rots in de branding. Hij kon eigenlijk drie jaar geleden al met pensioen, maar Dany koos er zelf voor om door te gaan. Nu vindt hij dat het tijd is om te stoppen. Dany Verstraeten, nieuwsanker VTM NIEUWS: “Na al die jaren is het stilaan tijd dat ik het wat rustiger aan ga doen, zodat ik wat meer tijd kan vrijmaken voor mijn gezin en mijn vrienden. Wanneer ik straks bij de VTM NIEUWS-redactie vertrek, doe ik dat met een gerust gemoed. Ik ben enerzijds tevreden over alles wat ik meer dan drie decennia lang heb kunnen doen en anderzijds is er de zekerheid dat de toekomst van VTM NIEUWS in goede handen blijft, met de talentvolle collega’s die er aan de slag zijn.”
Lees verder op Het nieuws van West-Vlaanderen.

Tolerantie en arrogantie van het Westen | Gesprek met Kees Schuyt 12/08/2023

externe linkDe Nieuwe wereld 12/08/2023

0
  0
  Jouw winkelmand
  Jouw winkelmand is leeg
   Bereken verzending
   Bon toepassen

   Bedankt!

   Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.