Laat ik me even voorstellen!

Dag iedereen,

 

Welkom op mijn pagina. Welkom in Mijn Traject en welkom in mijn avontuur.

Ik ben Mathias T’syen, een jongen uit de Antwerpse Kempen. Geboren op 10 februari 1998 en gepassioneerd acteur. Mijn carrière als acteur begon met verschillende reclamespots en groeide uit tot een hoofdrol in een Internationale serie voor The Walt Disney Company. Vele rollen heb ik gekregen dankzij mijn ‘omvang’, mijn overgewicht en mijn nadrukkelijke mimiek.

Helaas begon mijn overgewicht letterlijk en figuurlijk aan mij te wegen. Ik voelde mij slechter en slechter worden. Ik schaamde me dood en niets kon nog baten. In 2017 onderging ik een Gastric Bypass, of beter gezegd; een maagverkleining. Hiermee viel ik liefst meer dan 50kg af. Door het snelle afvallen had ik veel last van overtollig vel. Daarom deed ik in 2019 een borst,- en buikcorrectie. Hierbij hebben ze maar liefst 2kg vel weggenomen.

In 2022 kreeg ik de kans om mijn verhaal te mogen omzetten in een boek. Een boek dat in de lente van 2023 zal verschijnen. Ik ben enorm trots dat ik de kans krijg om mijn verhaal te mogen vertellen. Dat ik jullie mag meenemen in mijn traject. Een traject die soms loodzwaar en emotioneel is.

Met dit boek en met mijn verhaal hoop ik dit taboe wat meer onder de aandacht kan brengen en dat mensen inzien dat dit een loodzwaar traject is. Een traject met up en downs. Maar ook een traject dat mij gemaakt hebt tot wie ik nu ben.

Laat mij toe om jullie mee te nemen in mijn verhaal.

Ik kijk er alvast naar uit!

Warme groet

Mathias

Meer berichtjes van Mathias T'syen

Koop nu rechtstreeks bij Mathias T'syen: Mijn Traject - Mathias T'syen

Koop boek bij de auteur
Op boekencafe kan je nu rechtstreeks bij Mathias T'syen het nieuwste boek kopen: Mijn Traject - Mathias T'syen . Van 130 naar 79 kg, een persoonlijk verhaal
Auteur Mathias T"syen heeft dit boek geschreven omdat hij het taboe rond Gastric Bypass en buikwandcorrectie wil doorbreken.

"Ik [lees verder]

Het begin gaf me kippenvel

BlogMathias T'syen - 18/08/2022
Dag iedereen,

 

Eerder deze week las ik voor de eerste keer het begin van mijn boek. Ik las het en ik las het nog een keer. Spontaan kreeg ik kippenvel, zoals men hier dat noemt, over heel mijn lichaam. Ik dacht bij mezelf: 'Yes! Dit wordt'm!'

Ik kijk er zo [lees verder]

Laat ik me even voorstellen!

BlogMathias T'syen - 13/08/2022
Dag iedereen,

 

Welkom op mijn pagina. Welkom in Mijn Traject en welkom in mijn avontuur.

Ik ben Mathias T'syen, een jongen uit de Antwerpse Kempen. Geboren op 10 februari 1998 en gepassioneerd acteur. Mijn carrière als acteur begon met verschillende reclamespots [lees verder]

Nieuwe auteur op boeken.cafe: Mathias T’syen

AuteurMathias T’syen - 10/08/2022
Mathias is 25 jaar, free-lance auteur (zowel theater als in televisiereeksen) & NVA-gemeenteraadslid in Kasterlee.

Hij vertelt in 'Mijn Traject' het verhaal over zijn obesitasprobleem.

  [Bekijk het profiel van Mathias T’syen]
0
  0
  Jouw winkelmand
  Jouw winkelmand is leeg
   Bereken verzending
   Bon toepassen

   Bedankt!

   Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.