Groots evenement in de maak!

Dag trouwe lezer,

Hier mijn eerste blogbericht:

Ik ben zo blij dat ik jullie mag meedelen dat er nog heel wat op til is!

We brainstormen volop voor een grote lezing in het psychiatrisch ziekenhuis Multiversum. Gezien corona gaan we nog moeten kijken wat mogelijk is. Ik heb een weddenschap met mijn uitgever afgesloten dat we 250 boeken tegen 31 mei, mijn verjaardag nota bene, zouden laten afnemen. We zijn hiervoor op  goede weg! En als ik de weddenschap haal, moet de uitgever Kriek Lindemans trakteren! Dus we gaan er voor 😉. Helpen jullie een handje mee?

Verder is er nog een project in de pijplijn, al is dat nog even af te wachten. Ik hou jullie op de hoogte!

Tot de volgende blog!

 

 

 

Meer berichtjes van Katrien Jacobs

BlogKatrien Jacobs - 01/03/2022
Dag lezer,

Jullie kennen nu mijn verhaal, maar ik ben oh zo benieuwd naar wie jullie zijn en waarom je mijn boek kocht.

Zelf ben ik stilaan de weddenschap met mijn uitgever aan het halen.

Het depot bevatte 250 boeken in eerste druk met nog hier en daar een schoonheidsfoutje. [lees verder]

Groots evenement in de maak!

BlogKatrien Jacobs - 07/01/2022
Dag trouwe lezer,

Hier mijn eerste blogbericht:

Ik ben zo blij dat ik jullie mag meedelen dat er nog heel wat op til is!

We brainstormen volop voor een grote lezing in het psychiatrisch ziekenhuis Multiversum. Gezien corona gaan we nog moeten kijken wat mogelijk [lees verder]

Koop nu rechtstreeks bij Katrien Jacobs: Mijn Herstelboek - Katrien Jacobs

Koop boek bij de auteur
Op boekencafe kan je nu rechtstreel bij Katrien Jacobs het nieuwste boek kopen: Mijn Herstelboek - Katrien Jacobs . Mijn Herstelboek
Een relaas van auteur Katrien Jacobs, over wat zij haar ietwat hobbelige levenswandel durft te noemen. En dat is het ook. Ze neemt je mee op weg van haar jeugdjaren [lees verder]

Nieuwe auteur op boeken.cafe: Katrien Jacobs

AuteurKatrien Jacobs - 03/06/2021
Katrien Jacobs (1981) is een medische voetverzorger die zich later heeft omgeschoold tot ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg. Leen Jacobs is psychiatrisch thuisverpleegkundige en tekent vanuit haar vakgebied graag cartoons over het wel en wee van ‘de psychiatrie met een hoek af’. [Bekijk het profiel van Katrien Jacobs]
0
  0
  Jouw winkelmand
  Jouw winkelmand is leeg
   Bereken verzending
   Bon toepassen

   Bedankt!

   Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.