Koop direct bij de auteur
Deel met je vrienden

Zoon van een moordenaar | Renzy Tielens (€22.5)

het levensverhaal van Renzy Tielens
(8)

Jouw waardering

Audio en video

Renzy Tielens op de sofa bij Seka

audio/video23/05/2022
Op de sofa met Seka Opgenomen tijdens Druk in Leuven

Boekervaringen

Ontroerend

boekervaringSharon Iliano Esmee Deblouwe - 28/06/2022
Je leest dit boek zo uit. Je word zodanig mee gesleept in het verhaal dat je gewoon niet kunt stoppen met lezen.
Een hele dikke chapeau dat je deze stap hebt gezet.
Zeker een aanrader om te lezen!
aanbevolenleest als een treindoet je denken

Zoon van een moordenaar

boekervaringPeter Nuyttens - 22/06/2022
Beste Renzy ik ken de geschiedenis en jou uw zussen als jonge mensen ik kende ook uw ma en pa .
Als stamgast en vriend van iedereen wist wel het één en het ander maar zo erg dat wist ik toen niet
En nu zeg ik van geen keure dit en dat.
Het verhaal dat u prachtig neer geschreven is is gewoon zoals het was .
Proficiat aan u en uw zussen dat jullie er als zeer mooie mensen uitgekomen zijt
Sterkte en dikke knuffel
Peter Nuyttens
aanbevolenlevensveranderendleest als een trein

boekervaringMonique De Cremer - 22/06/2022
Beste Renzy

Heb je boek aan 1 stuk doorgelezen.
Whouw wat een verhaal en wat een sterke persoonlijkheid dat jij hebt om te staan waar je nu staat.
Respect man!
Laat dit een voorbeeld zijn voor mensen die ook een traumatische jeugd gehad hebben om te tonen dat het ook anders kan dan hetgeen je als voorbeeld had in je jeugd.
Top man, wens je nog zoveel geluk toe
aanbevolendoet je denken

Respectvol

boekervaringChrist Rommens - 22/06/2022
Renzy, ik leerde je kennen in het voetbalwereldje. Toen ik hoorde van je boek, wou ik hem per direct lezen.
Het boek wil ik graag samenvatten met een paar kernwoorden.
1) MOEDIG: dat was je tijdens het hele verhaal. Soms neerslachtig, maar steeds vond je nieuwe moed.
2) SCHRIJNEND: betreft het gerecht, toen al en nu ook nog.
3) STERK: bleef je ondanks de ingrijpende gebeurtenissen in je leven.
4) RESPECT: had ik al voor je. Maar na het verslinden van je boek, kreeg dat respect een andere dimensie.
5) GELUK: dat je het geluk mocht vinden in je gezin!!! Mooi gezin.
aanbevolenleest als een trein

Ontroerend echt!

boekervaringNadine Allegaert - 22/06/2022
Het boek leest gemakkelijk. Her neemt je mee en tegelijkertijd en begrijp je hoe het echte rauwe leven er soms uitzie, dat schijn soms bedriegt.
aanbevolenlevensveranderend

boekervaringKoen Van den Hende - 22/06/2022
Renzy...eindeloos respect voor hoe jij hier uitgekomen bent...positieve, joviale, sympathieke gast. Heb dit in 1 adem uitgelezen...
aanbevolen

Meeslepend levensverhaal

boekervaringStijn Metsu - 22/06/2022
Zon 15 jaar geleden had ik de eer om met topdoelman Renzy enkele weken mee te trainen bij KSV Diksmuide. Ikzelf was toen 16 jaar oud en Renzy een ervaren rot. Hij liet bij mij op sportief en menselijk vlak een grote indruk na... toen ik zag dat Renzy een boek met zijn levensverhaal had uitgebracht en ik de titel van het boek zag schrok ik mij rot... Ik kon niet wachten om het boek te lezen en kreeg het voor mijn verjaardag cadeau van mijn vriendin. 1 dag later had ik het boek uit en is mijn bewondering voor de mens Renzy enkel gegroeid. Het boek leest zeer vlot, zelfs mijn vriendin die nooit leest las het boek in 2dagen helemaal uit.
aanbevolenleest als een trein

boekervaringKarolien Desmet - 11/06/2022
Heel mooi boek
aanbevolenspannend

zoon van een moordenaar

boekervaringMarleen van de Velde - 11/06/2022
Zo erg dat zo iemand vrij uit kan gaan???en de nabestaanden worden gestraft vr het leven. Chapeaux vr Renzi.
aanbevolenleest als een trein

Aanrader

boekervaringLinda Verslycken - 11/06/2022
Leest heel vlot, in begrijpelijke taal. Het is een boek dat je in één ruk wil uitlezen.Maar ook na de lectuur blijft het gegeven in je hoofd spoken. Bravo voor de auteur die zo’n dramatische gebeurtenis op papier kan zetten en zo sereen zijn ervaring durft delen!
aanbevolenleest als een treindoet je denken

Zeker lezen

boekervaringVeerle Vilyn - 11/05/2022
Uitgelezen in één ruk.
Leest heel vlot en je leeft mee in het hele verhaal.
Verschrikkelijk wat een kleine jongen, tiener allemaal kan meemaken.
Zeker een aanrader!
aanbevolenleest als een treindoet je denken

spannend

boekervaringsylvia garez - 02/05/2022
ik heb het boek in 1 dag uitgelezen, is een spannend en emotioneel verhaal.
veel respect voor Renzy om zijn levensverhaal met iedereen te delen
aanbevolenspannendleest als een treindoet je denken

In het nieuws

Nieuw te koop op boeken.cafe: Zoon van een moordenaar

Nu beschikbaarBoeken.cafe - 25/04/2022
Zoon van een moordenaar van Renzy Tielens is nu beschikbaar op boeken.cafe. Zoon van een moordenaar is het levensverhaal van een West-Vlaming die toen hij tien jaar was voor zijn ogen zag hoe zijn vader zijn moeder vermoordde nadat hij haar en zijn twee oudere zussen jarenlang had mishandeld.
Bovenop deze traumatiserende ervaring kreeg hij ook nog eens de stempel ‘zoon van een moordenaar’ op zijn voorhoofd. Hij werd nagekeken alsof hij zelf iemand had doodgeschoten, verweten, gepest, uitgedaagd en gekwetst. Meisjes lieten hem staan omdat ze bang waren dat hij was zoals [...]

Bekijk ook eens

Felix & Bolt | Kate Moore - € 19.99

De Prins en de Profeet | Claude Duvernoy - € 15.95

Je bent een verschrikkelijk kind | Nina Blom - € 14.95

K met peren | Marion van de Coolwijk - € 9.99

Levenslang slachtoffer | Neve Lieve - € 19.95

Tessa"s Tijd | Eveline Sachs - € 21.95

Vaarwel Laura | Onkelinx Nathalie - € 19.95

Nieuw leven | Nguyen Binh Tay - € 19.5

Geef je extern nieuws

Jouw waardering

Koop direct bij de auteur
0
    0
    Jouw winkelmand
    Jouw winkelmand is leeg
      Bereken verzending
      Bon toepassen

      Bedankt!

      Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.

      Missen we iets?

      Missen we een flaptekst, voorkant of achterkant? Laat het ons weten en stuur ons de juiste gegevens met het onderstaande formulier.











      Zoon van een moordenaar – Renzy Tielens

      spannend grappig
      levensveranderend leest als een trein
      leerrijk zaligmakend
      cadeauboek doet je denken

      JaNee

      Zoon van een moordenaar | Renzy Tielens (€22.5)

      Vind je ergens informatie over dit boek of de schrijver? Laat het weten en we leggen de link.