Koop direct bij de auteur
Deel met je vrienden

(G)roeikracht | Martine Demey (€20)

Wanneer het leven tegenzit, het verhaal van Thomas
(5)

Jouw waardering

Boekervaringen

boekervaringGreta Schauvliege - 02/03/2022
Felicitaties aan de auteur!
Onvoorstelbaar hoe zo’n immens verdriet kan vervat/gevat worden in woorden en zinnen om te resulteren tot dit aangrijpend boek.
aanbevolenleest als een treindoet je denken

Dankjewel

boekervaringMieke Van Hoecke - 28/02/2022
Martine, dankjewel om je ervaring neer te pennen. Jouw verhaal doet me meer beseffen dat we dankbaar moeten zijn voor wat we hebben. En dat het zo belangrijk is om echt naar onze jongeren te luisteren. Zowel als mama als als leerkracht godsdienst heb ik er veel aan gehad en heeft het me ontzettend geëmotioneerd.
aanbevolenlevensveranderendleest als een treinzaligmakenddoet je denken

boekervaringMarleen Willemyns - 27/02/2022
Het was een heel mooi boek ! Heb het in 1x uitgelezen .
aanbevolenleest als een treinleerrijkdoet je denken

boekervaringJosiane Lowie - 18/02/2022
Goed geschreven. Indringend verhaal. Roept veel medeleven op, maar maakt ook boos en onbegrijpend rond bestaande wetgeving als vb. privacyregelgeving. Maakt vooral boos over de inefficiëntie van de hulpverlening.
Moedig geschreven, héél moedig
aanbevolenlevensveranderendleest als een treinleerrijkdoet je denken

boekervaringKoen De Wit - 03/02/2022
Heel persoonlijk geschreven, je leeft echt mee met de gebeurtenissen en krijgt een heel diepe inkijk in alle gevoelens die er bij komen kijken.
aanbevolenlevensveranderendleerrijkdoet je denken

boekervaringMartine Demey - 19/12/2021
aanbevolenleest als een treinleerrijkdoet je denken

Een page-turner in zijn genre!

boekervaringGudrun Cortvriendt - 28/08/2021
aanbevolenlevensveranderendleest als een treinleerrijkdoet je denken

In het nieuws

10% korting op het boek van de week Van 08/07/2022 tot 15/07/2022.

Boek van de week: (G)roeikracht – Martine Demey

Boek van de week
Wist jij dat je door het roken van een joint een psychose kunt krijgen? En dat cannabis een hersenziekte kan uitlokken? Thomas, een beloftevolle jongen met een ‘gouden’ toekomst, overkomt het. Van de ene dag op de andere wordt zijn leven op zijn kop gezet. Hij wordt opgenomen in de psychiatrie en [lees verder]

Lees alvast een stukje mee

Het boek kreeg 5 sterren bij Good Reads!!!!!

externe linkGood Reads 22/04/2022
Ik had een bepaalde verwachting van dit boek, het was zelfs veel beter dan ik had durven denken.
Lees verder op Good Reads.

Martine (53) gaat geen taboe uit de weg in boek over overleden zoon Thomas (25): “Eén joint veranderde plots zijn jonge leven”

externe linkHet nieuwsblad 04/01/2022
Met het beklijvende relaas wil zijn moeder troost bieden aan ouders die iets gelijkaardig meemaakten.
Lees verder op Het nieuwsblad.

Martine Demey op de sofa met Seka

BlogSeka Dobric - 31/10/2021
Vandaag praat Seka met auteur Martine Demey. Deze moedige mama vertelt het levensverhaal van haar zoon Thomas. Zij brengt hierin thema’s die nog steeds in de taboesfeer hangen, zoals leven met een psychotische stoornis, zelfdoding ten gevolge van psychisch lijden, het verdriet en de complexe rouw voor [lees verder]

Martine Demey op de sofa met Seka

BlogSeka Dobric - 31/10/2021
Vandaag praat Seka met auteur Martine Demey. Deze moedige mama vertelt het levensverhaal van haar zoon Thomas. Zij brengt hierin thema’s die nog steeds in de taboesfeer hangen, zoals leven met een psychotische stoornis, zelfdoding ten gevolge van psychisch lijden, het verdriet en de complexe rouw voor [lees verder]

Bekijk ook eens

Groeien door te delen | Allard Droste - € 25

Studieboeken Criminologie & Veiligheid Basisboek integrale veiligheid | - € 60

Werkboek | - € 18.5

Kalender voor de Ziel | Rudolf Steiner - € 19.95

Levenslessen van 100-jarigen | Marjon Bolwijn - € 22.5

De gerespecteerde leerkracht | van Acker Juliaan - € 17.9

Het immigratieprobleem | Rolf Peter Sieferle - € 21.5

Basiskennis Ondernemerschap in Balans | Sarina van Vlimmeren - € 14.75

Geef je extern nieuws

Jouw waardering

Koop direct bij de auteur
0
    0
    Jouw winkelmand
    Jouw winkelmand is leeg
      Bereken verzending
      Bon toepassen

      Bedankt!

      Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.

      Missen we iets?

      Missen we een flaptekst, voorkant of achterkant? Laat het ons weten en stuur ons de juiste gegevens met het onderstaande formulier.











      (G)roeikracht – Martine Demey

      spannend grappig
      levensveranderend leest als een trein
      leerrijk zaligmakend
      cadeauboek doet je denken

      JaNee

      (G)roeikracht | Martine Demey (€20)

      Vind je ergens informatie over dit boek of de schrijver? Laat het weten en we leggen de link.