Acteur uit Neighbours leest “Mijn Hoorreis”

Enorm trots dat Nathan Borg , een bekende acteur uit de populaire soap Neighbours, mijn boek leest. Nathan draagt zelf een cochleair implantaat en toont dat hij een normaal leven kan leiden, zelfs met gehoorverlies.

👉 https://mijnhoorreis.eu

 

Mijn hoorreis | Rob Beenders

Paperback / softback | Nederlands | Gezondheid algemeen

Steeds meer mensen, ook jongeren, hebben te kampen met slechthorendheid. Er staat geen leeftijd op en eens je ermee te maken krijgt, is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Want wees gerust: voor (bijna) elk gehoorprobleem bestaat er een [lees verder...]

In stock

Meer berichtjes van Rob Beenders

Mijn Hoorreis in “Earline”

BlogRob Beenders - 07/12/2021
Dank je wel Earline Magazine voor het knappe artikel! Heel fijn dat jullie meewerken aan meer bekendheid rond gehoorverlies en cochleaire implantaten. ?Lees alvast het hele magazine via: https://lnkd.in/eukXR9w3 #MijnHoorreis #cochlear

Nieuwe auteur op boeken.cafe: Rob Beenders

AuteurRob Beenders - 15/11/2021
Mijn eerste boek “Mijn Hoorreis” beschrijft het verhaal van perfect horend naar drager van een hoortoestel en een cochleair implantaat. Ik ben 15 jaar actief geweest als schepen in Hasselt en  Vlaams Parlementslid. Vandaag werk ik voltijds in de wereld van hooroplossingen.     [Bekijk het profiel van Rob Beenders]

Acteur uit Neighbours leest “Mijn Hoorreis”

BlogRob Beenders - 15/11/2021
Enorm trots dat Nathan Borg , een bekende acteur uit de populaire soap Neighbours, mijn boek leest. Nathan draagt zelf een cochleair implantaat en toont dat hij een normaal leven kan leiden, zelfs met gehoorverlies. ? https://mijnhoorreis.eu  

Koop nu rechtstreeks bij Rob Beenders: Mijn hoorreis - Rob Beenders

Op boekencafe kan je nu rechtstreel bij Rob Beenders het nieuwste boek kopen: Mijn hoorreis - Rob Beenders . Wie is Rob Beenders? Minder goed kunnen horen, of ineens doof worden is een harde confrontatie. Het is een strijd, niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving, je partner, je kinderen, [lees verder]

0
  0
  Jouw winkelmand
  Jouw winkelmand is leeg
   Bereken verzending
   Bon toepassen

   Bedankt!

   Je link is opgenomen. Hartelijk dank. We bekijken en plaatsen die zo snel mogelijk. Klik ‘Nog een link ingeven’ om een nieuwe link in te geven of klik op Terug om terug te gaan naar de vorige pagina.